П`ятниця, 03.05.2024, 00:11Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Логін:
Пароль:

Пошук

Друзі сайту

    Випадкове фото

Погода в Рахові

Громада Рибалок України

Міні-чат

Наше опитування

Рибалка для вас це?
Всього відповідей: 325

Статистика




Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Каталог статейКаталог статей
Головна » Статті » Рибацька кухня

Рибний суп

Рибні голови і кістки залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну, через 5 хвилин додати лавровий лист, чорний перець горошок, четвертинки цибулини, готувати на середньому вогні 20 хвилин. Бульйон процідити. Знову довести до кипіння, всипати порізані брусками картоплю і моркву порей (кружочками), зменшити вогонь до середнього і готувати 15-20 хвилин.
Категорія: Рибацька кухня | Додав: ribka (02.03.2009)
Переглядів: 1756 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ribka.ucoz.ua © 2024 |